Cautare

22994 de rezultate pentru "fratele lui liviu valciu" (3.34 secunde)
SCANDAL pe averea lui Sergiu Nicolaescu. TESTAMENTUL, contestat Scandal pentru avere in familia lui Sergiu Nicolaescu. ... "Toata averea stransa de fratele meu a fost facuta inainte sa se insoare cu Dana. ... Nu cred ca fratele meu nu m-a trecut in testament", a adaugat Iolanda.
Ca persoana profana, este un om batran, un pastor batran cu barba de omat, vecin cu Mos Ajun, fratele sau mai mic.
Miraj Tzunami, fratele lui Tzanca Uraganu, s-a trezit cu mascatii la usa.
MEDIAFAX informeaza ca premierul Emil Boc a semnat deciziile de inlocuire a lui Petre Toba si Dan Valentin Fatuloiu si le-a trimis la Monitorul Oficial.
Ii telefona indata lui David Cameron, puse telefonul pe speaker si spune: ... are un copil, iar acest copil nu este nici fratele, nici sora dvs. ... - Ei bine, mama ta are un copil, tatal tau are un copil, copilul asta nu este nici fratele, nici sora ta.
Ca persoana profana, este un om batran, un pastor batran cu barba de omat, vecin cu Mos Ajun, fratele sau mai mic.
Conform Libertatea, fratele artistului s-a stins din viata la 25 de ani, intr-un teribil accident rutier provocat de prietenul lui cel mai bun.
Pantelimon, sau Pintilie calatorul, este fratele mai mic al Sfantului Ilie si este sarbatorit de calendarul ortodox si cel popular la data de 27 iulie. El mijloceste pe langa fratele lui pentru ca acesta sa nu trimita stihiile naturii asupra recoltelor. ... • Sora lui Sf.
Fratele Aureliei Ion face DECLARATII EMOTIONANTE despre sora lui In drama din Muntii Apuseni a pierit si studenta la Medicina Aurelia Ion, care a lasat in urma o interaga familie impietrita de durere.
Corina Dragotescu publica pe site-ul ImpactNews un articol intitulat "Liviu Dragnea ar vrea sa candideze la sefia PSD", pe care il puteti citi in continuare. 'Mircea Geoana, Cristian Diaconescu, Adrian Nastase si Liviu Dragnea sunt candidaturile pentru sefia PSD, pana in momentul de fata.
Tariceanu, Iliescu, Dragnea - cuvinte triste la moartea lui Elie Wiesel Mai multi lideri politici, inclusiv fostul presedinte Ion Iliescu, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, liderul PSD, Liviu Dragnea, si-au exprimat regretul pentru disparitia din aceasta viata a lui Elie Wiesel, un supravietuitor al Holocaustului, care nu si-a uitat originile romanesti.
Acolo unde vrei sa ajungi il vei gasi pe fratele meu, Amir. Fratele meu Sarun are pravalie in partea cealalta a desertului, iar la miazanoapte e un var al meu, mai departe, la mare, e un alt var.
Presedintele cubanez, Raul Castro (foto), a tinut sa sublinieze autoritatilor belgiene si americane ca nu a preluat puterea de la fratele sau Fidel pentru "a restaura capitalismul" in Cuba.
Sorin Rosca Stanescu scrie pe blog-ul personal ca fratele presedintelui Romaniei a participat la o operatiune ultrasecreta de trafic international cu mari cantitati de explozibil. ... Operatiunea a fost dirijata de Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei.
Referindu-se la legatura cu fratele presedintelui, Traian Basescu, Purcarea a declarat ca Mircea Basescu a asigurat utilajele pentru descarcarea navelor cu munitii.
Fratele Laurei, Alexandru, a fost invitatul lui Teo Trandafir la emisiunea ei de la Kanal D, unde a facut marturisiri de-a dreptul sfasietoare, dar si emotionante, inca din copilaria artistei si momentele in care aceasta s-a apucat de cantat, si pana la ce se intampla in prezent.
Una dintre ipotezele mai recente a fost relatia stransa si in acelasi timp socanta pe care actrita o mentine cu fratele ei, James Haven, scrie Agerpres. ... Oricum, cauzele reale ale despartirii lui Jolie si Pitt nu vor fi, dezvaluite, probabil, niciodata, conchide lalibre.be.
Dar un zmeu a furat-o si a inchis-o in palatul lui. ... Fratele si sora Hanului Legenda Martisorului este foarte veche, datand pentru Bulgari din perioada primului han.
Partidul Social Democrat il propune pe fostul parlamentar Alexandru Stanescu, fratele secretarului general al PSD, Paul Stanescu, in functia de vicepresedinte al Agentiei Nationale pentru Reglementare in Energie.
Moise, fratele lui Aron, a venit in platoul emisiunii Mireasa.Capriciile iubirii! Bunica si Aron au fost foarte emotionati la intalnirea cu Moise si au izbucnit in lacrimi!
google-analytics.com